Familieweekend DOLK 2012

Dit jaar gaat de eerste editie door van het nieuwe Dolk familieweekend! Een weekend speciaal voor jonge Dolkgezinnen met hun kindjes.

Het exacte programma moet nog worden bepaald. Het wordt een mix van binnen – en buitenactiviteiten waarbij zowel de kindjes als de ouders hun volop kunnen uitleven: zwemmen, wandeling, speeltuin, bowling, een spel in de sportzaal, de buurt eens verkennen, kinderboerderij?, speeltuin, Trivial time met Franky L., kwis of spelavond, kinderdisco… Ideeën altijd welkom!

Download hier de hele invitatie in lay out: Uitnodiging familieweekend Dolk 2012

Datum: vanaf vrijdagmiddag (of avond) 16 november tot zondagnamiddag 18 november 2012 Plaats: Relaxhoris. Een vakantiedomein van de socialistische mutualiteit in Xhoris (Ferrières, Luik).

Dit domein beschikt over alle faciliteiten: gratis verwarmd binnenzwembad, sportzaal, bowling; speeltuin in de buurt, restaurant,… Meer info en foto’s op www.relaxhoris.be

=> We hebben ervoor gekozen een locatie te zoeken waar er één en ander te beleven is voor kinderen, waar we kunnen verblijven in één afzonderlijk gebouw met een aparte ruimte waar we ’s avonds kunnen zitten op babyfoonafstand van de kamers, vol pension kunnen krijgen én dat nog een beetje betaalbaar is. Het ideale was op de door ons gevraagde datum niet meer beschikbaar. We vonden het belangrijker een passende datum te volgen en te verblijven als één groep, dan dat er uitgebreid individueel comfort zou zijn. We verblijven in een paviljoen dat bestaat uit een aantal aparte kamers. (4 kamers van 2 pers., 4 van 6 pers., 2 van 16 pers. en 1 x1 pers.). Ieder gezin krijgt een eigen kamer. Het gaat om stapelbedden en er is geen sanitair in de kamers zelf aanwezig. Er zijn wel voldoende wastafels en douchecabines in ons paviljoen zelf. Bovendien is er een gratis verwarmd binnenzwembad in het hoofdgebouw (open van 10u tot 22u).

Dit is inderdaad iets minder praktisch, doch we dachten dat de voordelen van deze locatie toch opwogen tov. het iets mindere comfort voor die twee nachten. Prijs accomodatie: 76,00 EUR per persoon per weekend in volpension.

  • Kinderen tot 3 jaar: gratis.
  • Kinderen tussen 3 en 6 jaar: 38,00 EUR / weekend
  • Kinderen 6 tem. 12 jaar:57,00 EUR / weekend
  • Leden Socialistische mutualiteit: 10% korting (enkel volwassenen)

Hier bovenop nog een beperkte meerprijs voor activiteiten, huur polyvalente ruimte paviljoen en wat andere mogelijke kosten. Dit zien we later wel. Babybedjes wel zelf mee te nemen! Eetstoelen zijn in eetzaal aanwezig, doch wie er één kan meebrengen is natuurlijk zeker, want mogelijk zijn er niet voldoende.

Hoe inschrijven: Stuur voor 25 september 2012 een mail naar Maartendb [a] scarlet.be om uw inschrijving te bevestigen. Meldt erbij wie allemaal meegaat (met geboortedata) en wanneer jullie zouden aankomen vrijdags.

Schrijf ook voor 25/09/12 nog 100 EUR voorschot per gezin over op rekening 775-5958689-97 van Maarten De Boeck. Ben je lid bij de Socialistische Mutualiteit, laat het dan ook weten, want dan wordt het voor jullie een beetje goedkoper! Verdere praktische info en programma volgen later!

Heb je suggesties, opmerkingen of vragen, laat het dan zeker al weten.

De (voorlopige) organisatie,

Maarten, Leentje, Tom en Sofie.

Advertenties

One thought on “Familieweekend DOLK 2012

  1. Pingback: Familieweekend Dolk 2013 | DOLK – De Oud-Leiderskring Oppuurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s