Familieweekend Dolk 2013

Dag allemaal,

Na het succes van vorig jaar, gaan we ook dit jaar op familieweekend! Een weekend speciaal voor Dolkgezinnen met hun kindertjes.

We verblijven opnieuw in het paviljoen van vakantiecentrum Relaxhoris in Xhoris (www.relaxhoris.be) en dit van vrijdag 25 tem zondag 27 oktober 2013! Zet het dus al zeker in de agenda!  )

Wat we gaan doen bespreken we later wel. Het zal opnieuw een mix worden van binnen – en buitenactiviteiten, waarbij de kinderen toch niet onbelangrijk zijn. Bedoeling is dat alle deelnemers, voor zover zij willen, mee worden betrokken bij de uitwerking van het programma. Wij zorgen enkel voor de praktische regeling.

Wie wil, kan zich al inschrijven via mail naar maartendb /at/ scarlet.be met betaling van een voorschot van 20 EUR per persoon (te betalen op rekening 775-5958689-97). Er volgt later nog wel een herinnering, want inschrijven kan nog tot 10/09/2013.

Kostprijs: 76 EUR per persoon per weekend in VOL pension!  (Kinderen < 3 j: gratis, 3-6j: 38 E weekend, 6-12j: 57 E/ weekend)

Zijn er al vragen of suggesties, laat u dan maar horen! Foto’s van vorige jaar via de Facebook van de Sjaak terug te vinden, of op aanvraag.

Met de groeten van

Maarten, Tom, Sofie en Leentje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s