Baseball: vrijdag 9 mei

Hallo Dolkers,

Handdoeken in de aanslag want op vrijdag 9 mei is het weer van dat! Nog eens serieus tijd om de jonkies van de Chiro stevig af te drogen met een potje baseball! We hebben een jaar kunnen teren op onze overwinning van vorig jaar en nu is het tijd om die titel glorieus te verlengen!

Rond 19u worden alle sportieve DOLK’ers verwacht aan de voetbalterreinen van Oppuurs. Dit jaar zorgt de DOLK voor een heerlijke maaltijd.

Om ervoor te zorgen dat we genoeg natjes en droogjes voorzien, zouden we graag op voorhand weten hoeveel DOLK’ers er ongeveer afzakken naar dit sportieve festijn. Dus als je tijd en zin hebt om mee te doen, of gewoon wat van de sfeer wilt komen genieten en het lekkere eten, laat dan voor woensdag 1 mei iets aan mij weten. Graag via SMS (0478/394066) of e-mail (jelle.de.winter@hotmail.com).

Voorbereidende looptrainingen worden zeker en vast aangemoedigd, maar het belangrijkste is uiteraard om op 9 mei met volle goesting en in grote getale af te zakken naar de FC Oppuurs Arena. We hopen jullie daar allemaal te mogen verwelkomen.

Tot binnenkort,

Jelle en de DOLK-Stuurgroep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s