Verslag van een beregoed DOLK-spel

Zo’n 31 bruine, blonde en grijzende beren overvielen vorig weekend de kampplaats van Chiro Oppuurs. Helaas was onze Opperbeer Bruno helemaal het noorden kwijt: de Alzheimer had hem stevig te pakken. Aangezien de andere beren het onderling niet eens geraakten, moest er een nieuwe opperbeer gekozen worden uit de leden van Chiro Oppuurs.

Het spel was goed: veel enthousiaste gezichten gezien, veel zure beren hebben het (buiten de verwachting om) toch gehaald tot in de Beerschot bank. En aan het eind wonnen de besten, en waren de valsspelers toch net niet laatst.

Met een berehonger heeft iedereen zich dan op de bbq geworpen.

 

Merci aan alle Dolkers die mee waren en zowel het spel als het eten in goede banen geleid hebben ! Meer foto’s vinden jullie alvast op Smoelenboek. Graag tot volgend jaar !

PS: de chiro neemt tegenwoordig een pop mee op kamp om de ouders te informeren over wat er op kamp leeft. De pop heeft de naam ‘Snotterke’ gekregen. Alleen bleek die zaterdag dat die pop niet zo onschuldig was als ze eruit ziet… Je ontdekt hier het verhaal van de moord op onze opperbeer, en een beregoede wraak (verder gaan naar rechts).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s