Matchke ijshockey : op 12 maart

Vroeger, voor de opwarming van de Aarde en toen alle dolkerkes nog zelf in de Chiro waren, toen vroren de putten allemaal toe. Dat is dit jaar wel even anders. Daarom hebben we een nieuwe uitdaging voor jullie.

15931439663_090909de40_z

Op 12 maart gaan we funhockey op het ijs spelen in Leest. Que? De organisatie zorgt voor een echte ijshockey-uitrusting, schaatsen, pucks, een stick en een spelbegeleider.
Gedurende max. 1.5 uur hebben we het ijs voor ons alleen voor een eigen wedstrijd.

Daklinktgoe! Wees daar maar zeker van. Het is zo populair dat de enige avond die ons de moeite leek, op zaterdag 12 maart valt. We mogen het ijs op om 21h30 en dat tot 23h. Geloof ons, de andere mogelijkheden waren zondag tot middernacht en zo. Dan valt zaterdagavond goed mee he 😉

Oeveelkostta? We hebben een reservatie voor 12 tot max 20 mensen. De totaalprijs is €300. De deelnameprijs kloppen we af op €20pp, ofte het minimum van 12 deelnemers. Alles bovenop gaat in de pot voor een natje en/of droogje nadien.

Woarisdatedoen? Voor wie het nog niet door had : op het ijs ! We worden verwacht in het ‘Ice Skating Center Mechelen’. De GPS moet je instellen op Dorpstraat 67b – 2811 Leest.

Enwamoetmijnvroawete? Afspraak voor de carpoolers aan de Kerk in Oppuurs om 20h30. Het is een dikke 20 minuten rijden en we moeten ons nog omkleden – en best ook nog wat de spieren opwarmen. Niet vergeten: eventueel schaatsen, maar ZEKER EN VAST een pyama of zweetpak om onder de ijshockeyuitrusting te dragen (lange sportbroek en t-shirt met korte of lange mouwen).

Deal?! Omdat het belangrijk is te weten met hoeveel we gaan zijn, is inschrijven vereist. Mail ASAP naar dolkstuurgroep@chirooppuurs.be en dit ten laatste op zondag 28/2. Laat ook op Facebook zien of je al dan niet komt. Komen we aan minder dan 20, dan kunnen we mogelijk de leiding nog meevragen. Zijn we met meer dan 20, dan vinden we daar ook wel iets op. Dat zien we later wel.

Tot binnenkort !

 

PS: Benieuwd naar de rest van het DOLK-jaar? Ontdek het jaaroverzicht 2016 hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s